Университетската болница Пълмед“ в Пловдив разкри целодневен детски неотложен кабинет. Той работи

...
Университетската болница Пълмед“ в Пловдив разкри целодневен детски неотложен кабинет. Той работи
Коментари Харесай

Пловдивска болница разкри детски неотложен кабинет - Здраве

Университетската болница „ Пълмед “ в Пловдив разкри целодневен детски наложителен кабинет. Той работи от понеделник до неделя от 8:00 до 20:00ч. без авансово записване на часове, оповестиха от лечебното заведение.

В кабинета се обезпечава консултативна помощ при всички неотложни положения, свързани с педиатричните болести при деца от 0 до 18 годишна възраст. Към звеното, част от структурата на Спешно поделение на лечебното заведение, действа манипулационна, където при нужда могат да се приложат лекарства – мускулно или венозно, както и да се организират инхалации.

В прилежащия корпус на медицинския комплекс, където се намира профилирания кабинет, се намира детското поделение. При преценка от страна на екипа педиатри от кабинета, болничното лекуване може да стартира навреме.

Кабинетът функционираше с понижено работно време още преди няколко месеца, само че се радваме, че можем да предложим помощта си на родителите към този момент през целия ден. Чрез колаборацията ни с екипа на детското поделение на експертите по детски заболявания в ДКЦ „ Пълмед “, можем да предложим на дребните ни пациенти сложна диагностика и извънболнично или болнично лекуване “, разяснява екипът на профилирания детски целодневен кабинет.

Повече информация на тел. 0892 222 952.
Източник: offnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР